Kurs za njegovatelje/ice

Kurs za njegovatelje/ice

Otvorene su prijave za upis na intenzivni KURS ZA PROFESIONALNE NJEGOVATELJE/ICE

Opis kursa

Kurs za negovatelje/ ice, predviđen je kao vid stručnog osposobljavanja za njegu bolesnih, nepokretnih osoba, ali i onih kojima je potrebna pomoć profesionalnog njegovatelja/ice.

 

Posao njegovateljice predstavlja jedan od najhumanijh zanimanja. Ljubav, pažnja, briga, empatija, razumijevanje, pomoć i strpljenje samo su dio onoga što zahtijeva posao osobe koja se bavi profesionalnom njegom.

Otvorene prijave

su što našim polaznicima pružamo potpunu podršku stručnog nastavnog kadra,  ličnog asistenta počevši od edukacije do zaposlenja.

Nakon završetka edukacije moći ćete:

Naši programi omogućavaju prevazilaženje ličnih barijera i granica, dovode sve kandidate u stanje da ciljano upotrebe svoje najbolje sposobnosti i podržavaju ih da svoje zadatke ispune na najbolji način.

Prijave:

Ostavite svoje podatke, a mi ćemo vas kontaktirati sa detaljnijim informacijama.

O nama

Obuke za njegovatelje/ice predstavljaju premijum specijalizirane programe edukacija, koje su dodatno osnažene razmjenom iskustava. Za našu edukaciju se uvijek traži mjesto više i iskustva naših dosadašnjih polaznika su pokazala da ovakav način rada kroz interaktivne radionice i razmjenu iskustava predstavlja dobitnu kombinaciju i pružaju maksimalni efekat za lični i profesionalni razvoj.

Prednost zanimanja

🌟32 godine uz Vas,
Vaša Ruhama🌟

Šta kažu polaznici naših edukacija

Šta kažu polaznici naših edukacija